Sous-vide
Nejprodávanější











Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifikacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení...

Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifi kacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení...

Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifikacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení...

Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě...

Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C.

Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifikacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení...

Přístroje CSC dodáváme ve 2 modifikacích. Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C. Provedení...

Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě...

Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C.

Provedení CSC-CT obsahuje všechny funkce standardního CSC a navíc má teplotní sondu, se kterou se provádí úprava pokrmu podle tzv. teploty jádra, což má význam hlavně při úpravě...

Základní varianta CSC umožňuje přípravu pokrmu za předem nastavené teploty. Tato teplota se udržuje s přesností ± 0,2 °C.

U tohoto typu lze upřednostnit univerzální využití. Jak pro větší restaurace a hotely, tak pro řezníky, uzenáře, sýraře a firmy s různým zaměřením, kterým ušetří peníze a...