GastroTip F2 Elektrická mini udírna

Kód: 3409
2 hodnocení
Značka: GastroTip
ZdarmaZdarma
udírna6
57 051,50 Kč 47 150 Kč bez DPH
Skladem

Udící elektrické zařízení F2 je určeno pro lehké a střední gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (20-25 kg masa, nebo 30-35 kusů ryb). Zařízení v celonerezovém izolovaném provedení (stěny i dveře), topeniště je umístěno ve spodní částí udírny (elektrické topení v ceně zařízení). Vrchní komínek slouží k regulaci a odvodu spalin z komory). Uvnitř komory jsou boční zásuvy pro uložení závěsných hůlek, nebo vložení roštu na maso, případně roštu na ryby a topeniště s miskou na piliny (příplatkově), udírna je vybavena mechanickým teploměrem pro sledování teploty v komoře. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Montáž: Přístroje pro uzení za horka se smí instalovat výhradně v prostředí s nehořlavými, oheň tlumícími materiály, jako nesnadno zápalnými stěnami, podlahami apod. Nebezpečí požáru je třeba předejít a vyloučit volbou vhodných materiálů instalačních a montážních ploch apreventivními ochrannými opatřeními. Při instalaci a montáži přístrojů pro uzení uvnitř budovy je nutno dbát na to, aby nebyla odstraněna či omezena potřebná cirkulace vzduchu přístrojem samotným nebo jinými předměty. Přístroje pro uzení je nutno při instalaci a montáži vyrovnat s použitím vhodné vodováhy svisle i vodorovně a v případě potřeby upravit dveře do komory pro uzení. Doporučujeme zachovat dostatečný odstup přístroje od dalších spotřebičů. Přístroje je možno samozřejmě instalovat i ve venkovním prostoru. Zde musí zákazník zajistit odpovídající potřebný tah, to znamená trubka pece na přístroji musí mít odpovídající potřebnou délku. Rovněž zde se musejí dodržet podmínky prostředí pro instalaci, jež byly popsány v předcházejícím textu. Uvedení přístroje do provozu: Zkontrolujte, zda je přístroj v bezvadném nepoškozeném stavu, zda jsou dodrženy všechny bezpečnostní předpisy a zda byly společně dodány všechny sériové přídavné součásti. Potom můžete zahájit první postup uzení bez zpracovávaného zboží, přitom zkontrolujte všechny funkce přístroje. Pozor: BEZPEČNÉ UZENÍ Všeobecné tipy pro obsluhu a pro uzení : Před prvním uzením by se měla skříň nejméně dvakrát v prázdném stavu proudit. Při první zkoužce s uzeným zbožím by se mělo udit podle možnosti malé množství, aby bylo možno zjistit případné chyby. Odchytávací plech na tuk, uložený dole ve skříni, se má naplnit v celé ploše bílým pískem (stavební nebo křemenný písek). Odchytávací plech, naplněný příslušným pískem, postavte do skříně tak, aby mohl dolů odkapávající tuk kapat jen do písku a nikoliv mimo plech.

Technické parametry

Napětí               230V

Příkon               2,5kW

Rozměry           500x400x1500mm

Délka hůlek      390

Pošet zásuvů   5

Komín              průměr 130mm

Kapacita           20-25kg masa

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní varná technika
Záruka: 1 rok

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: