Udírny
Nejprodávanější










Udící zařízení SMOKY 2 je určeno pro lehké gastronomické provozy a domácí použití k pečení a uzení menšího množství masa a ryb (cca. 6 kusů)

Udící zařízení SMOKY 4 je určeno pro lehké gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (až 10 kusů ryb). Zařízení v celonerezovém provedení,...

Udící zařízení SMOKY 5 je určeno pro lehké gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (až 18 kusů ryb). Zařízení v celonerezovém provedení,...

Udící zařízení SMOKY 6 je určeno pro lehké gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (až 25 kusů ryb). Zařízení v celonerezovém provedení,...

Udící elektrické zařízení F1 je určeno pro lehké gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (8-10 kg masa, nebo 15-20 kusů ryb). Zařízení v...

Udící elektrické zařízení F2 je určeno pro lehké a střední gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (20-25 kg masa, nebo 30-35 kusů ryb)....

Udící elektrické zařízení RUSTIKAL je určeno pro lehké a střední gastronomické provozy, nebo domácí použití k uzení menšího množství masa a ryb (50-65 kg masa, nebo 65-80 kusů...

Zařízení CHC jsou určeny k pomalému (nízkoteplotnímu) pečení, pečení ”přes noc”, dohotovení a udržení teploty hotových pokrmůve stavu jako by byli právě nyní připraveny díky...

Zařízení CHC jsou určeny k pomalému (nízkoteplotnímu) pečení, pečení ”přes noc”, dohotovení a udržení teploty hotových pokrmůve stavu jako by byli právě nyní připraveny díky...